Noordriver Shipping ademt transport en denkt in vervoersoplossingen

Noordriver Shipping is een jong, modern en internationaal bedrijf met een goede reputatie op het gebied van zeetransport. Henk van Diest en Arnold Bruins zetten hun schat aan ervaring en hun uitgebreide netwerk in voor het familiebedrijf Noordriver Shipping dat zij op 17 oktober 2007 hebben opgericht. Het kantoor is gevestigd in Dordrecht, de oudste stad van Nederland. De focus van het familiebedrijf ligt op persoonlijk contact met en optimale aandacht voor de opdrachtgevers. Het onafhankelijke scheepvaartbedrijf blinkt uit in servicegerichtheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en perfecte transportmiddelen.

Noordriver Shipping is gespecialiseerd in het wereldwijd vervoeren van droge lading, zowel van bulklading als van stukgoed, projectlading en containers. We voeren het commercieel beheer over een vloot zeeschepen, deels eigen schepen. De andere kernactiviteiten zijn zeebevrachtingen, (lijn)agenturen en internationale projectladingen. Namens opdrachtgevers treden we op als makelaar of contractueel vervoerder.

In 2007, 2008 en gedeeltelijk ook in 2009 was Noordriver Shipping de operator van Baker Shipping Line, een onafhankelijke semi lijndienst tussen het Amazonegebied/Brazilië en vijf à zes bestemmingen tussen Portugal en de Benelux. In 2009 heeft Noordriver Shipping een participatie genomen in het motorschip BENTE, een coaster van 4000 ton die gebouwd is in 2008. Ook in het nieuwbouwschip LIEKE, een multipurpose schip met eigen kranen en 9000 ton laadvermogen, nam Noordriver Shipping een participatie. Dit schip is in april 2011 aan de rederij opgeleverd.

Noordriver Shipping heeft jarenlange ervaring in deze branche. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk opgebouwd. We hebben uiteenlopende ladingen zoals kolen, cokes, graanproducten, stukgoed, gezakte goederen en containers vervoerd. Hierdoor hebben we voor iedere transportvraag de juiste oplossing. Graag stelt Noordriver Shipping haar professionele team aan u voor!